Skip to content Skip to footer
Slik går du frem for å returnere varer innen angrefristen:

1. Vi anbefaler at du kontakter oss før du returnerer varer innen angrefristen. Dette er ikke for å begrense mulighetene dine for å returnere varer, men ved å registrere returen på forhånd sikrer du at vi kan følge den opp bedre.

2.Det er en fordel om du benytter angrefristskjemaet som du mottok pr e-post fra oss. Denne kom i samme epost som ordrebekreftelsen, men kan også lastes ned ved å trykke på lenken nederst på siden. Skriv inn navn og fullstendig adresse og telefonnummer.Det er imidlertid ikke noe absolutt krav om at angrefristskjemaet skal brukes. Alternativt kan du skrive all relevant informasjon i et følgebrev og legge ved varen.

3. Legg ved kopi av pengeseddelen/fakturaen som du mottok fra oss da du kjøpte varen, skriv evt. referanse til ditt kundenummer/ordrenummer på angrefristskjemaet som du legger ved pakken.

4.Pakk varene forsvarlig slik at de ikke blir skadet under returen.Husk at du er ansvarlig for varen til den kommer til vårt lager.Varen skal returneres i samme stand og mengde som du mottok den.

5. En elsykkel er en dyr ting.Vi anbefaler derfor at du sender varen som sporbar forsendelse, for eksempel Postens Norgespakke.

6.Pakken som returneres innen angrefristen sendes til: Elsykkel.no, c/o Nordic Media Group AS – Osterhaus gate 10, 0183 Oslo.

Når pakken er returnert til oss vil vi gå gjennom innholdet og sjekke at varen er uskadet og salgbar, og refunderer fordringen ditt normalt innen 5-7 virkedager. Hvis du velger å betale for bestillingen med kredittkort, vil beløpet bli refundert til kortet ditt.Velger du faktura vil du motta en kreditnota (“kredittfaktura”) fra Resurs Bank på e-post. Du trekker beløpet på kreditnotaen når du betaler originalfakturaen.

Du vil motta et angrerettskjema og informasjon om angrerett pre-post sammen med ordrebekreftelsen.Hvis du ikke har tatt vare på denne e-posten, kan du også laste ned denne her:

https://www.regjeringen.no/no/dokument/dep/bld/skjema/skjema-2/skjema-om-angrerett/id614564/