Skip to content Skip to footer

Bestilling, ordrebekreftelse

1. Husk å klarere e-post fra elsykkel.no, slik at ordrebekreftelsen kommer frem!

2. En ordre er gyldig når e-post med ordrebekreftelse er mottatt av kjøper. Ved innlegging av en ordre må kjøper godta å følge elsykkel.no sine salgsbetingelser. En ordre/bestilling er gyldig inntil varen er avbestilt eller elsykkel.no skriftlig/per e-post kansellerer ordren.

3. Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett, se nærmere salgsbetingelsenes pkt. 11.

4. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordebekreftelsen er i overensstemmelse med det du bestilte.

5. Avvik mellom din bestilling og ordrebekreftelsen anses som et nytt tilbud fra oss, som du kan akseptere eller takke nei til. Du har likevel rett til å gjøre gjeldende din opprinnelige bestilling såfremt denne er i samsvar med det vi har tilbudt. Unntak kan forekomme, se salgsbetingelsenes pkt. 4.

TIPS:

1. Om du ikke mottar e-post med ordrebekreftelse fra oss, bør du sjekke dine spam-mapper for å være sikker på at ikke e-post fra oss havner der. Husk å klarere e-post fra elsykkel.no, slik at sendingsbekreftelsen og evt. statusoppdateringer når frem til deg!