Skip to content Skip to footer

Hvem er elsykkel.no

Elsykkel.no er Norges første nettbutikk for elektriske sykler, som første gang designet elsykler i 2012 under navnet Northern Lights eller “Nordlys”, som er vårt varemerke. Nordlys har alltid fascinert oss mennesker og viser en fengslende energi og utstråling. Våre elektriske sykler har noe av den samme kraften og spenningen som et nordlys gir deg. Du vil bli forbløffet hvor artig det er å sykle igjen! Har du først prøvd en el-sykkel er du hektet, og du lar heller bilen stå og tar deg en tur ut i naturen uten å slite deg ut. Eller som vi sier “Alltid medvind!”

Elsykkel bransjen har med stor fart utviklet seg videre og elsykkel.no har hoppet på og blitt med på den elektriske bølgen som utvikler seg med bedre kvalitet, rekkvidde og design daglig. Vi jobber stadig med å utvikle videre på varemerket vårt og våre modeller, slik at de alltid vil være attraktive og kostnadseffektive. Vi prøver stadig å fobedre kvaliteten, ytelsen, designen og kundeopplevelsen.

Våre elektriske sykler er satt sammen av komponenter fra forskjellige fabrikanter som har spesialisert seg på hver sine fagfelt. På den måten får du en elsykkel som har anerkjente produsenter i ryggen og som står for kvalitet. En elektrisk sykkel skiller seg ikke så mye fra en vanlig sykkel rent utseendemessig, men fremstår som mer robust da den i vanlig bruk brukes på en litt annen måte.

 Vekten er også litt høyere enn en vanlig sykkel, og noe av dette kommer av vekten på batteriet og motor. Dessuten er nesten alle våre elektriske sykler komplett med utstyr som du vanligvis må kjøpe utenom til en vanlig sykkel.

 

Våre varemerker:

Northern lights

PACE F1 MAX

ELSYKKEL®

" Alltid medvind "

Solid ytelse

Spar penger

Bedre helse