Om våre el-sykler

Slik er våre elektriske sykler satt sammen

Northern Lights eller Nordlys, er vårt varemerke. Nordlys har alltid fasinert oss mennesker og viser en fengslende energi og utstråling. Våre elektriske sykler har noe av den samme kraften og spenningen som et nordlys gir deg. Du vil bli forbløffet hvor artig det er å sykle igjen! Har du først prøvd en el-sykkel er du hektet, og du lar heller bilen stå og tar deg en tur ut i naturen uten å slite deg ut. Eller som vi sier "Alltid medvind!"

Våre elektrisk sykler er satt sammen av komponenter fra forskjellige fabrikanter som har spesialisert seg på hver sine fagfelt. På den måten får du en elsykkel som har annerkjente produsenter i ryggen og som står for kvalitet. En elektrisk sykkel skiller seg ikke så mye fra en vanlig sykkel rent utseendemessig, men fremstår som mer robust da den i vanlig bruk brukes på en litt annen måte. Vekten er også litt høyere enn en vanlig sykkel, og noe av dette kommer av vekten på batteriet. Dessuten er nesten alle våre elektriske sykler komplett med utstyr som du vanligvis må kjøpe utenom til en vankig sykkel (skjermer, lykter, kjedekasse, bagasjebrett, reflekser mm).​

Her finner du i hovedtrekk noen av detaljene på elektriske sykler. Klikk for større bilder:

LCD-display

Nytt display med flere funksjoner fra DMHC Science and Technology Co.

FORBEDRET LYKT

Årets lykt gir et skarpere og bedre lys - for sikkerhetens skyld.

MOTOR

Motoren er på 250W og er det annerkjente Shengyi varemerket. Disse motorene blir brukt på svært mange modeller av elsykler over hele verden. Samme firma produserer også vindmøllegeneratorer.

SETE

Sete kommer fra VELO og kan vippes opp når du skal ta ut og inn batteriet.

GIR

Gir kommer fra det annerkjente Shimano og er brukt på både elsykler og vanlige sykler over hele verden - gjennom mange år.

BREMSER

Bremsene kommer fra det annerkjente Shimano og består av skivebremser foran og bak.

GAFFEL

Støtdempende gaffel med mulighet for å låse. Gaffelen kommer fra enten den prisvinnende SR SUNTOUR (Herre Premium modelle) eller RST gaffel.

KONTROLLER

Kontroller, eller "hjernen" i sykkelen er utprøvd gjennom flere år, og også gjennom norske forhold. Den blir brukt på mange el-sykler i verden, og den gir deg enkle brukervennlige valg fra en konsoll på styret. 2015-modellene blir levert med de nyeste controllerne som styrer motoren på en forbedret og stille måte.

BATTERI

Batteriet er et kraftig 36V 10A fra Samsung. Samsung har laget batteriet til elsykler i en rekke år og er kjent for å produserte driftsikre batterier.

RAMME

Rammen er laget av aluminium, er sterk og ruster da ikke. Stort sett alle deler er også av aluminium og gjør den mer enkel å vedlikeholde.A great way to catch your reader's attention is to tell a story. Everything you consider writing can be told as a story.


UA-78371722-1